Huidverbetering

Micro Needling €99,-

Het is een effectieve en directe anti-aging behandeling om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Wat is Micro Needling?

 

Micro Needling is een techniek waarbij de huid geperforeerd wordt met kleine naaldjes. Door deze techniek ontstaan er in de lederhuid kleine wondjes.Tegelijkertijd kan de anti-aging werkstof hyaluronzuur in de huid worden gesluisd. Van nature komt hyaluronzuur voor in de huid maar wordt naar mate we ouder worden steeds minder aangemaakt. Hyaluronzuur heeft een positieve invloed op het vochtgehalte van de huid en versterkt tegelijker de huidbarrière. Doordat we gecontroleerde kleine wondjes in de lederhuid maken stimuleren we het lichaam om zichzelf van binnenuit te gaan herstellen en om de huid eigen stoffen weer aan te maken. Door dit herstelproces wordt er weer collageen en elastine geproduceerd. Littekens en rimpels worden zichtbaar verminderd en de huid ziet er steviger, voller en egaler uit.

Voor welke huidaandoening?


* Rimpels, Fijne lijntjes, Kraaienpootjes
* Verlies van spankracht en elasticiteit

* Vermoeide huid die regeneratie nodig heeft
* Slecht doorbloede huid
* Rokershuid
* Acne

* Grove Poriën
* Acne

* Littekens

* Pigmentatie

* Wallen onder de ogen


Behandelingsaanbeveling
Optimale resultaten met de  Micro Needling behandelingen bereikt u  bij een behandelingskuur van 6 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen. Deze behandelingsindicatie is zeker raadzaam als het gaat om de vermindering van rimpels, littekens, pigment en porie structuur. Maar ook 1 behandeling zal uw huid een flinke oppepper geven!

Bij een kuur van 6 behandelingen krijgt u het Doctor Babor calming serum t.w.v €74,- cadeau.


Resultaat en bijwerkingen
Al gelijk na de eerste behandeling krijgt u een lichte reactie gepaard met kleine wondjes. Daardoor wordt het lichaam gestimuleerd om de huid van binnenuit te herstellen. De huid ziet er na de eerste behandeling meteen glad, fris en voller uit.

Contra indicaties

* Bloedstollingsstoornissen

* Ongecontroleerde Diabetes

* Epilepsie

* Kankeraandoeningen en kwaadaardige tumoren

* Vaatziekten

* Doorbloedingsstoornissen


Nazorg
De huid moet enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen zonlicht. Het liefst factor 50. Ook heeft u speciale producten nodig, waardoor we de huid optimaal kunnen kalmeren en herstellen zodat we het beste resultaat hebben.


Na de behandeling heeft uw huid 2-3 dagen nodig om te herstellen.
 

Vermijd tijdens deze periode:


* Verblijf in de zon , zonnebank
* Saunabezoek , sporten)
* Zwemmen
* Chemische peelings
* Zelfbruiner

* Ontharen op de behandelende plaatsen

Voor vrijblijvend informatie bent u altijd welkom in onze salon